24-12-04

Een nieuw begin...

Er is veel gezegd en geschreven, maar ik denk dat dit in het verleden gelaten moet worden. Uit berichten die ik ontving maakte ik op, dat de website niet meer up- to- date kan worden gehouden, en dat het passwoord van de huidige blog niet overdraagbaar is. Daarom heb ik een nieuwe blog gemaakt (al bij al enorm gemakkelijk, dat zelfs een oen als ik het kan :p -grapje he mannen-) en ik hoop dat dit voortaan onze nieuwe webstek kan worden.
 
Zoals jullie allen kunnen zien, heb ik gewoon de lay-out en dergelijke bijpassende tools overgenomen van Johan zijn site, omdat ik die enorm goed vond. Dus ik hoop dat Johan hier vrede mee kan nemen, en laat dit dan meteen ook een herinnering zijn aan onze Webmaster.
 
Het concept blijft dus hetzelfde: matchverslagen, spelersprofielen, reacties, ... kortom de gebruikelijke formule.
 
Moesten er opmerkingen zijn ofzo, contacteer me zo snel mogelijk, en ik zal het nodige doen (als dit in mijn mogelijkheden ligt).
 
Vooraleerst, zal ik proberen de gegevens van Johan's site naar deze site te transfereren (desnoods allemaal opnieuw maken).
 
Groetjes,
Boer Gert
 13:32 Gepost door Boer Gert | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

site Is een zeer mooi begin van een site!! Ben al vol lof over onze nieuwe webmaster!! Succes met de examens!!

Gepost door: Tomek | 11-01-05

>_< Waar is mijn reactie, he ?

*poke*

You, evul delet0r of my messages !!

Gepost door: Muis | 31-01-05

Delete ik heb nix gedelete
:p
K'zou nie durven!
:p

*jaagt muis weg van onze webstek*
:p

Gepost door: Boer Gert | 31-01-05

Jorssen Metropool Hey mannen, na onze overwinning met 19 - 1 vorige week thuis tegen Prinsenhof konden we gisterenavond tegen Groenenhoek de TITEL binnenhalen. En...jawel, we zijn kampioen!!! Groenenhoek wou het ons moeilijk maken en speelden dus ook met hun 1e ploeg. We zijn 2 - 0 achtergekomen maar al snel zijn we teruggekomen om de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 3 - 5...
Wat hebben jullie gedaan gisteren? Seg, dat wedstrijdverslag van ons tegen jullie...deed goed om zo'n lovende commentaar te krijgen, merci en veel succes volgend seizoen!!!!!!

Gepost door: Gomes Patrick | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.