01-02-05

Groenenhoek - Europanels 4-3 (31/1)

Helaas, maar opnieuw een nederlaag geleden op het veld van een tegenstander die moet te kloppen zijn op papier.
Toch moet gezegd worden dat Groenenhoek verdiend met de overwinning aan de haal ging. Ze speelden sterk verdedigend, plakkend als het ware op de man in balbezit en elke vrije man van ons. In de opbouw waren ze iets minder sterk, waardoor ze hun kansen eerder uit lange ballen haalden - rekenend op hun snelheid vooraan - ,of uit persoonlijke acties die dan leidden tot schoten op het doel. - dat tevens sterk verdedigd werd door interimdoelman Maarten.-
Niet onlogisch kwam de thuisploeg dus op voorsprong na wat geharrewar voor het doel. (1-0). Europanels leek dan toch wakker te schieten en zette meer druk op de man in balbezit, en combineerde een aantal keer sterk, met een 1-1 en 1-2 stand tot gevolg. (Doelpunten: Jaimy en Stefan?). Kort voor rust zette Groenenhoek nog eens gevaarlijk door met als gevolg een nieuwe warboel voor het doel van ons. Gevolg: een tweede owndoelpunt. 2-2.
Op basis van de eerste helft, was de 2-2 een rechtvaardige uitslag. Beide teams hadden al kansen gekregen om de score verder op te drijven, maar telkens werden deze kansen niet benut.
 
De tweede helft begon zoals de eerste was verlopen, met 2 ploegen die elkaar in evenwicht hielden, maar na enkele prikjes van Groenenhoek bleek toch al dat de thuisploeg nog over een beter loopvermogen beschikte en dus het laken naar zich toetrok. Enkele rake schoten raakte nog de paal, maar even later stond de 3-2 toch op het bord.
Een slotoffensief de laatste 10 minuten van ons leverde nog een 3-3 op, maar op het verkeerde moment viel de bal op de verkeerde plaats; namelijk voor de voeten van de tegenstander die alleen voor Maarten opdoemde en in de draai de bal in doel legde. Stefan raakte bij dit manouvre nog lichtelijk gekwetst aan de rug toen hij kwam verdedigen, maar dit baatte dus niet meer. 4-2 de eindstand, en op basis van de wedstrijd in zijn gehele, misschien niet onverdiend.
 
 
De 3 punten blijven dus bij Groenenhoek.
 
Basis: Maarten, Jaimy, Chris, Christophe, Stefan, Tomek, Kevin
Geel: Stefan (kritiek op scheids) 
 

19:39 Gepost door Boer Gert | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.