27-02-05

Europanels - Ultra's (3) 2-5 (24/02)

Ook de laatste test voor  het competitieduel tegen de leider Fenerbahce (die overigens zijn laatste wedstrijd verloor op het veld van Groenenhoek 2, waar wij -nipt- verloren nb ) werd spijtig genoeg afgesloten met een negatieve score in ons voordeel.
Het was wel een vriendenwedstrijd, maar het Europanelshart bloedt toch als het in de derby tegen de Ultra's gebeurt.
Al bij al kunnen we zeggen dat de Ultra's dodelijk efficiënt waren en de ruimte die ze met momenten kregen uitstekend benutten.
 
In de eerste helft kon Gavin (in het doel) nog enkele keren de meubelen redden, maar moest zich toch 3 keer gewonnen geven toen de Ultra'ers keer op keer alleen voor zijn kooi kwamen.(0-3) Verdedigend liep het dus nog altijd uitermate stroef, en daar werden we weer koudweg op gepakt. Het was overigens geen slechte wedstrijd van ons, want met iets meer geluk (een bal die goed valt) kon er misschien al meer mogelijk worden. Maar ja, "Als ons kat een koe was, dan ..." U kent het wel.
 
Mandekking verliep dus weer stroef, met af en toe momenten van totaal geen dekking (laat dit nu net essentieel wezen voor een verdeding) wat leidde tot grote gaten en open kansen voor de Ultra's.
 
Onze doelpunten kwamen er via Maarten die met een verrassend schot uit de draai de doelman de das omdeed (via de paal) (1-3), en via het doorzetten na het lossen van de bal door de bezoekende doelman. (2-3)
 
Na rust konden de Ultra's de score nog opdrijven tot 3-5 via 2 harrewarballen op de flank, die centraal werden gegeven en "proper" in doel werden geknalt achter een kansloze doelman.
 
Het is hopen op de eerste punten van de Europanels, en wie weet komen die er sneller dan gehoopt. Fenerbahce is niet onaantastbaar zoals Groenenhoek dus reeds bewees, en vergeet niet; Fenerbahce was ongeslagen toen ze verloren tegen ons...
 
Kern: Gavin, Jaimy, Christof, Kris, Grim, Maarten, Kevin


11:54 Gepost door Boer Gert | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tsja tsja, succes de woensdag

Gepost door: Johan | 27-02-05

Bangelijk schrijfwonder Kevin,

Weerom mooi geschreven. Doe zo voort, webmaster.

Gepost door: Gavin | 28-02-05

Gretig !!! grrrr Kevin,

inderdaad een mooi staaltje van voetbalpoëzie !!

morgen moeten we er voor gaan. Af en toe een mindere match houdt ons

ook met de voetjes op de grond.

We weten dat we kunnen winnen, dus nu alleen nog doen !!!

Gepost door: Kris | 01-03-05

^_^ Idd, Kevin, wat bent u weer fantastisch !!

(l)

Gepost door: Karen | 01-03-05

Liefde Karen,

Liefde kan toch zo mooi zijn he... Uw vriendje is een echte schrijver. Schrijft hij voor jou ook zo mooie liefdesgedichtjes? ... ;-))

Gepost door: Gavin | 03-03-05

:p breng haar niet op ideen he Gavin
:p

Gepost door: Boer Gert | 04-03-05

De commentaren zijn gesloten.